Astralis Dent

Astralis Dent este un centru stomatologic ce functioneaza pentru a avea grija de sanatatea Dumneavoastra, atat in ceea ce priveste manoperele stomatologice, cat si igiena si asepsia. Fiecare pacient are parte de un set de o singura folosinta, compus din: bahile, servetel, aspirator, pahar, capsule cu anestetice, ace stomatologice, etc.  Centrul respecta cu strictete normele cu privire la sterilizare si calitatea serviciilor prestate.

Avem competenta practica (vechime in munca de peste 15 ani a medicilor), pregatire teoretica si experienta dobandita in clinici universitare din strainatate pentru a efectua un tratament complet si complex de stomatologie, parodontologie si chirurgie oro-maxilo-faciala.

Astralis Dent este o echipa instruita in domeniul stomatologiei moderne, care cauta in permanenta sa fie la curent cu ultimele cercetari si metode de tratament, participind la cursuri si congrese internationale. Medicii poseda tehnologii moderne de tratament, utilizeaza materialele renumitilor producatori EMS-Elvetia, Ivoclar-Lichtenstein, Septodont-Franta, GCcorporation-Japonia, Heraeus Kulzer-Germania, Kerr-SUA, Voco-Germania, Densply-SUA, Sanger-Germania.

Va garantam un tratament fara durere. Suntem atenti la cerintele pacientilor si cautam metoda individuala de tratare pentru fiecare, luand in consideratie starea generala a sanatatii.

Pentru a simplifica la maxim comunicarea pacientului cu medicul, vizualizam procesul de tratament, folosind sistemul multimedia pentru stomatologie.

Contacte
Chisinau
Adresa: Chisinau. str. Petru Rares 36
Tel : 022 60-23-32, 069 17 23 24
Fax: 022 83-00-34
E-mail : corina.astralis@gmail.com
Web : http://astralis-dent.md/
Orar Luni-Vineri 09:00 - 19:00
Sâmbătă 09:00 - 14:00
Închis

Discuții :

Comentarii
Încarcă

Lasă un comentariu :