Denta Vita

Clinica stomatologică "Denta Vita" s-a deschis în Chişinău în anul 1999. Astăzi este una din puţinele clinici stomatologice private din Moldova care oferă spectrul larg de servicii stomatologice de calitate înaltă. "Denta Vita" este o instituţie medicală profesională care oferă pacienţilor săi:
Examinare prealabilă
Profilaxie a dinţilor
Tratament...
Protezare
Implantare
Servicii ortodontice

În timpul construcţiei a clinicii stomatologice "Denta Vita" au fost respectate toate cerinţele care asigură confortul şi comoditatea pentru pacienţii săi. Mai întîi de toate, "Denta Vita" se află în centrul Chişinăului - este uşor de ajuns la clinica noastră din toate raioanele oraşului.

În proiectare a fost prevăzută şi apoi realizată cu succes cea mai modernă sistemă de condiţionare şi ventilare a aerului în fiecare zonă medicală.

Temperatura stabilă şi umiditatea aerului sunt importante pentru procesul tratamentului şi păstrarea medicamentelor, care dentiştii clinicii stomatologice "Denta Vita" le utilizeaza in tratament.

Un sistem aparte este prevăzut pentru aspiratoare care exclud distribuirea norului infectat din zona tratamentului în căile respiratorii a pacienţilor şi personalului. Tehnologii informaţionale şi computerizate între cabinetele stomatologice, registratura şi Rg-cabinet asigură procesul tratamentului cu informaţie necesară.

Sistemele de comunicare pentru aerul comprimat, care trec de la compresor, aduc la fiecare fotoliu stomatologic un aer steril fără umiditate şi impurităţi de ulei. Sistemul de furnizare a apei asigură locurile de muncă cu apă care trece două niveluri de filtrare.

În cabinetele stomatologice "Denta Vita" pereţii sunt acoperite cu o placă de teracotă mată ce ajută la menţinerea cabinetelor într-o stare sterilă care corespunde normelor sanitare şi igienice. Lămpi bactericide şi instalaţii ionizatoare sunt o parte integrantă a fiecărui cabinet stomatologic. Pentru a crea o ambianţă individuală în timpul tratamentului cabinetele în clinica stomatologică "Denta Vita" sunt separate. În cabinetele sunt instalate uşi transparente ce oferă posibilitatea pacientului primar să supravegheze procesul tratamentului.

Contacte
Chisinau
Adresa: Chisinau, A.Şciusev 62A
Tel : 022 220-770
Fax: 022 227-336
Web : http://www.dentavita.md/
Orar Luni-Vineri 09:00 - 19:00
Sâmbătă-Duminică 09:00 - 15:00
Închis

Discuții :

Comentarii
Încarcă

Lasă un comentariu :