Natural Smile

 Obiectivele clinicii noastre stomatologice sunt prevenirea (profilaxia), precum și tratarea eficientă și de durată a afecțiunilor stomatologice, de la cele mai simple până la cele complexe.

    În ultimii ani, terapia principală în stomatologie a devenit implantologia (implant dentar), în special din cauza afecțiunilor parodontale. Astfel, plasarea unui implant dentar este acum o manopera frecventă, cu rata mare de succes pe termen lung, oferind pacienților care au pierdut dinții naturali posibilitatea unei protezări fixe.

    Scopul nostru este să asiguram tratamente stomatologice profesioniste, de calitate, asociate cu programe de profilaxie care împreună să garanteze pe termen lung menținerea stării dumneavoastră de sănătate dentară. Tratamentele efectuate în clinica noastră respectă un protocol de lucru riguros și sunt realizate cu ajutorul unei dotări performante.

    În viitor, ne dorim ca eforturile noastre pentru dezvoltare profesională să se concretizeze în tehnici și proceduri de ultimă oră în medicina dentară menite să asigure pacienților noștri cele mai bune tratamente stomatologice.

    Colectivul nostru unitar are ca scop reducerea stresului pacienților legat de stomatologie prin crearea unei atmosfere prietenoase și degajate care să ajute la îndeplinirea planului de tratament stomatologic.

    Pentru noi, un criteriu foarte importat al tratamentului este relația medic-pacient, atenția noastră fiind orientată atât către conceperea unui plan de tratament complet și cu rezultate durabile, cât și către confortul pacientului pe durata acestui tratament.

Contacte
Chisinau
Adresa: Chișinău str. Valea Trandafirilor, 16
Tel : 022 62 90 90
E-mail : info@naturalsmile.md
Web : http://naturalsmile.md/
Orar Luni-Vineri 08:00 - 20:00
Sâmbătă 08:00 - 12:00
Deschis înca 0 ore 30 minute

Discuții :

Comentarii
Încarcă

Lasă un comentariu :