Smile Dent

Clinica stomatologică ”Smile Dent” fondată în anul 2011 face parte dintre cele mai performante și moderne clinici din Chișinău. Aici activează o echipă de profesioniști calificați cu multă experiență căpătată în timp. Practica noastră se datorează nivelului avansat de cunostințe, experiențelor noi obținute prin participarea activă la congresele stomatologice naționale și internaționale. În tratament noi căutăm modalități de a efectua procedurile rapid, eficient și calitativ. Centrul este dotat cu aparataj stomatologic modern, aplicându-se cele mai recente tehnologii şi inovaţii, materiale de ultimă generaţie. Fiecare pacient în clinica noastră are parte de o îngrijire și abordare individuală a personalului nostru.
Scopul clinicii ”Smile Dent” este de a recăpăta zîmbetul din plin al pacienților fără durere. Specialiştii ”Smile Dent” ştiu cît de importantă este prevenirea bolilor dentare, şi întotdeauna vor răspunde la întrebările Dumneavoastră, vă vor consulta profesionist şi calitativ.

Amplasarea clinicii în centrul Chișinăului facilitează accesul tuturor mijloacelor de transport din diferite sectoare ale orașului si a tarii.

Clinica “Smile Dent” este o clinică dotată cu utilaj de ultimă generaţie, tehnologii şi materiale performante, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare. Personalul medical este alcătuit din medici profesionişti, care deţin specializări şi perfecţionări în diferite ţări ale lumii.

Contacte
Chisinau
Adresa: Chișinău, str. Ismail 88
Tel : 079 03 04 05; 022 88 14 14
E-mail : info@smiledent.md
Web : http://smiledent.md/
Orar Luni-Vineri 08:30 - 19:00
Sâmbătă 09:00 - 14:00
Închis

Discuții :

Comentarii
Încarcă

Lasă un comentariu :