BiDent

Clinica stomatologica BiDent

Situata in sectorul Telecentru, Clinica BiDent ofera servicii stomatologice de lux la cele mai inalte standarde: 
- urgente stomatologice NON STOP 
- implant dentar 
- chirurgie orala 
- estetica dentara (albire dinti, fatete portelan) 
- protetica dentara (lucrari protetice din portelan, cu suport metalic din crom cobalt, aur platinat sau - zirconiu, lucrari protetice din portelan fara suport metalic, incrustatii, fatete ceramice sau din compozit, 
- lucrari pe implanturi dentare, proteze acrilice si scheletate) 
- tratamente canal 
- tratamente odontale si parodontale 
- profilaxie dentara 
- pedodontie (tratamente stomatologice pentru copii) 
- ortodontie 
- radiologie 

Clinica stomatologica BiDent dispune de cabinete, dotate cu tehnologie germana de ultima generatie, lampa de albire, camera speciala pentru sterilizare, aparat de radiologie.

Tratamentul dentar de calitate, realizat de o echipa de medici stomatologi, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne este solutia unei danturi frumoase si sanatoase. De aceea la BiDent  tinem pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu, stomatologii nostri fiind in permanenta instruiti atat in tara, cat si in strainatate.

In clinica noastra, medicul stomatolog va evalua imediat starea sanatatii dumneavoastra dentare si veti discuta impreuna despre variantele de tratament, despre modalitatea solutionarii intr-un timp cat mai redus a problemelor aparute. 
Atmosfera prietenoasa si profesionalismul echipei medicale vor face ca timpul petrecut in clinica noastra sa treaca in mod placut. Clinica este dotata cu internet wireless in sala de asteptare, deci rezolvarea emailurilor urgente nu mai este o problema. 
Pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra, respectam cu strictete orele de programare si in acelasi timp ne adaptam eventualelor situatii care pot aparea in programul dumneavoastra, asigurand reprogramarea in timp util. 
Bident este garantia unei danturi frumoase si sanatoase! 

 
Contacte
Chisinau
Adresa: str. Gheorghe Asachi 49a, Chișinău, Moldova
Tel : +373(22)726-789 +373 68-101-011
E-mail : bidentlux@gmail.com
Web : http://www.bident.md/
Orar Luni-Vineri 08:30 - 19:00
Sâmbătă 09:00 - 14:00
Deschis înca 0 ore 23 minute

Discuții :

Comentarii
Încarcă

Lasă un comentariu :