OL-A-DENT

Clinica stomatologică „ OL-A-DENT ", îmbină cea mai performantă tehnologie cu o atenție deosebitădin partea personalului clinicii. Vă punem la dispozitie cele mai ridicate standarde medico-profesionale. 

Pentru noi pe primul loc se afla sănătatea dinților si frumusețea zîmbetului dumneavoastră.

Echipa cu o înaltă pregătire profesională, materialele care se utilizeză și tehnologia medicală de ultima generație din Germania și Statele Unite sunt aic ipentru a vă îngriji sănătatea bucală pana la satisfacția totală pacientul nostru. 

Prioritaţile cabinetul stomatologic „ OL-A-DENT" sunt: 

- o atmosfera călduroasă și relaxantă, astfel mersul la dentist în ziua de azi nu trebuie sa reprezinte acea experiență traumatizantă despre care ne povesteau bunicii. Echipa noastră de dentiști se caracterizează prin amabilitatea și grija pe care o poarta pacienților noștri pentru ca aceștia să se simtă cit mai bine pe tot parcursul tratamentului stomatologic. 
- un tratament stomatologic fără durere. Stomatologia actuala a redus durerea, în multe cazuri eliminând-o complet. Evitarea durerii este o autoexigență profesională la cabinetul OL-A-DENT - o selecție exigentă a personalului medical şi de asistenţă şi bineînțeles o programare extrem de eficientă plus o atenție promtă şi rapidă a cazului dumneavoastră. 

Noi ne mîndrim ca va putem prezenta inversarea acestei tendințe: un cabinet de stomatologie al cărui prestigiu a depășit frontierele Moldovei ca urmare a recomandărilor pacienților noștri, şi face ca mulți pacienți străini să vină în Chișinău pentru a fi tratați la " OL-A-DENT ".

Contacte
Chisinau
Adresa: Chisinau str. Ion Creanga Nr 4 of 13
Tel : 022 746 741, 069 433 352
Web : http://www.oladent.com/
Orar Luni-Vineri 09:00 - 19:00
Sâmbătă 09:00 - 14:00
Închis

Discuții :

Comentarii
Încarcă

Lasă un comentariu :