Despre noi

 

Sfatul Medicului

Conţinutul acestei pagini, scopul întregii echipe este de a informa societatea în domeniul sănătăţii şi de a da o bază accesibilă de educaţie medicală, policlinici si spitale, sali de sport si altele.

 

sfatulmedicului.md asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregistreze sau doar sa acceseze portalul de la adresa http://sfatulmedicului.md. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul siteului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

 

Utilizatorii au acces gratuit la serviciile http://sfatulmedicului.md
sfatulmedicului.md şi articolele ştiinţifice vă ţin la curent cu noutăţile domeniului medicinii şi sănătăţii, vă informează zilnic despre actualităţi pentru a vă ajuta la menţinerea unui mod de viaţă sănătos.

 

Toate informaţiile şi serviciile de pe acest site sunt gratuite, deoarece considerăm că această educaţie este vitală pentru societate. Toate materialele si sfaturile furnizate in proiectul Statul Medicului trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete.  

 

Vă sfătuim să nu neglijaţi niciodată sfaturile medicilor şi nu uitaţi că un control medical periodic este o necesitate pentru ca sănătatea să fie un factor constructiv.

"Sfatul Medicului" SRL

Contacte: info@sfatulmedicului.md