Trei ceaiuri cu ghimbir care topesc grăsimea de pe burtă

Ghimbirul este unul dintre aliaţii de nădejde ai persoanelor care vor să dea jos kilogramele în plus. În procesul de slăbire, pe lângă consumul constant de ghimbir, se recomandă şi efectuarea de exerciţii fizice regulate.

Potrivit specialiştilor, ghimbirul stimulează metabolismul, ceea ce determină arderea rapidă a caloriilor. În cazul persoanelor care consumă ghimbir frecvent, senzaţia de saţietate de instalează rapid şi astfel se reduce numărul de calorii consumate. Şansele de a slăbi sunt mai mari atunci când în cura de slăbire se introduce ghimbirul, decât dacă s-ar opta doar pentru dietă şi exerciţii fizice, scrie doctorulzilei.ro

Exista mai multe variante pentru prepararea ceaiului de ghimbir:
 
Prima varianta: se adauga o felie de radacina de ghimbir la o cana de apa clocotita si se lasa sa infuzeze timp de jumatate de ora. Se bea cu inghitituri mici, de cateva ori pe zi, inainte cu 20 de minute de fiecare masa.

A doua varianta: se adauga jumatate de radacina maruntita de ghimbir, 60 g frunze de menta, un praf de nucusoara in apa clocotita si se lasa sa stea timp de jumatate de ora. Se filtreaza si se adauga 250 ml suc de lamaie si 80 ml suc de portocale, se amesteca bine si se bea rece.

A treia varianta: se prepara ceai de ghimbir in amestec cu ceai verde sau ceai negru si se adauga o lingura de miere de albine si doar o felie de lamaie. Acest preparat este foarte bun pentru organism, are efect revigorant, ajuta la scaderea in greutate.
 

Discuții :

Comentarii
Încarcă

Lasă un comentariu :